elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quin temps farà en Falles i Magdalena?

Quin temps farà en Falles i Magdalena?
  • La previsió és que les màximes siguen de 16 °C i una setmana de pluges

Si tens previst gaudir de les Falles a València i de les festes de la Magdalena a Castelló de la Plana, t'interessarà saber el temps que hi ha previst en aquestes setmanes que enguany coincideixen de ple.

De fet, la setmana de les festes fundacionals de la capital de la Plana arranca el dissabte 11 de març i finalitzarà amb el Magdalena Vítol el diumenge 19 de març, festivitat de San José i Nit de la Cremà.

El mes de març arrancarà amb temps inestable i fred, per la qual cosa les Falles, que comencen amb les mascletás el dimecres 1 de març, estaran marcades pel mal temps encara que les previsions és que conforme avancen els dies el temps comence a normalitzar-se. D'aquesta manera, és probable que per a Magdalena el temps siga millor que a primers de març, encara que aquestes previsions poden variar pel fet que és ràpid per a fer qualsevol predicció exacta.

Les temperatures s'espera que oscil·len entre els 11 °C de mínimes i els 16 °C de màximes i s'esperen de tres a vuit dies plujosos, sobretot en les primeres jornades de mes.

Pujar