elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quasi 50 infantils es donen cita en la Final dels Jocs Esportius de Vela 2024

Quasi 50 infantils es donen cita en la Final dels Jocs Esportius de Vela 2024
  • La Escola de la Mar de Benicàssim ha sigut la seu de l'esdeveniment en la qual han competit les tres modalitats d'esta 42é edició: optimist, windsurf i col·lectiu.

MÉS FOTOS
Quasi 50 infantils es donen cita en la Final dels Jocs Esportius de Vela 2024 - (foto 2)
Quasi 50 infantils es donen cita en la Final dels Jocs Esportius de Vela 2024 - (foto 3)

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana posa fi a una nova edició dels Jocs Esportius després de celebrar la gran final en la Escola de la Mar de Benicàssim.

Allí, han estat competint 45 infantils en les modalitats de optimist i windsurf dividits en categories benjamí (anys 2014/2015) i aleví (anys 2012/2013), femení i masculí i en modalitat col·lectiu sent esta mixta.

Este esdeveniment esportiu, dissenyat per a avivar la passió per l'esport nàutic entre els més joves, és un gran desafiament per als participants perquè suposa la seua primera presa de contacte amb la competició de la Vela i una aventura en la qual s'intenten transmetre valors esportius com la companyonia, el respecte, la superació i el treball en equip.

Amb esta gran final, la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana conclou el calendari dels Jocs Esportius d'esta temporada va donar principi el 25 de novembre i ha anat passat durant estos mesos per diferents seus distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana i que ha inclòs els següents clubs nàutics i escoles: RCN València, EMVV, RCN Dénia, CN Xàbia, CN Moraira, RCN Calpe, CN Altea, CN Benidorm, RCR Alacant, CN Santa Pola i RCN Torrevieja.

I concloses totes les proves del calendari ja hem conegut als guanyadors dels Jocs Esportius 23 -24 en cadascuna de les modalitats i categories:

Optimist Benjamín Femenino

1r Adriana Cortina (RCNV)

2n Isabel *Aransiute (RCNC)

3r Candela Martínez (RCNT)

Optimist Benjamín Masculino

1r Álvaro Harris (RCNT)

2n Pelayo Reig (RCNV)

3r Hugo Cardenas (RCND)

Optimist Aleví Femení

1r Vera Galán (RCNV)

2n Mar Cuenca (RCNV)

3r Sofía Mínguez (RCNV)

Optimist Benjamín Masculino

1r César Riberou (RCNV)

2n Andrés Gutiérrez (CNACB)

3r Sergio Murenko (RCNC)

Windsurf Femení

1r Misha (RCNT)

2n Ella Campos (RCNT)

3r Nikita (RCNV)

Col·lectiu

1r Escola 1: Joan, Marta i Teresa

2n RCN València: Empar, Teo, Rose, Santi i Valentina

3r Escola 2: Darío, Carlota, Alejandra i Cecilia.

El Real Club Nàutic Torrevieja guanyador del Trofeu per Clubs

La gran novetat d'esta temporada era la categoria per clubs que hi hauria en la gran final. I després de sumar els punts dels primers participants de cada modalitat del mateix club el nàutic, el que millor puntuació ha obtingut, i per tant es convertix en el guanyador del Trofeu per Clubs ha sigut el Real Club Nàutic de Torrevieja. Encara que el nivell ha estat molt alt ja que en segona posició i empatats a punts ha quedat el Real Club Nàutic de València i en tercer lloc el Club Nàutic Alacant Costa Blanca.

L'objectiu de crear esta modalitat ha sigut fomentar la participació de tots els clubs en totes les modalitats, encara que siga amb equips més principiants evitant així que la gran majoria de clubs acudisquen a la final en una única modalitat.

 

Pujar