elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quart de Poblet acull la presentació de la nova novel·la de Luis Crespo Martínez

Quart de Poblet acull la presentació de la nova novel·la de Luis Crespo Martínez
  MÉS FOTOS
  Quart de Poblet acull la presentació de la nova novel·la de Luis Crespo Martínez - (foto 2)

  El proper 19 de setembre l’escriptor valencià Luis Crespo Martínez presentarà el seu nou llibre, El ángel que podía verme, a la Casa de la Cultura de Quart de Poblet a les 19 hores. Aquesta obra suposa una invitació a la reflexió per al canvi, però, en aquesta ocasió, en format de novel·la, a diferència de Cambiar para disfrutar, la seua òpera prima.

  En un món on predomina l’estrés y la rapidesa, la novel·la proporciona a través del protagonista (Carlos) unes ferramentes per superar les adversitats. El ángel que podía verme narra la història d’un home turmentat per les seues pors, que li arrosseguen fins les portes de la mort. Mentre es recupera a l’hospital, té una sèrie de somnis profunds. En un d’ells un àngel mantindrà la seua esperança de recuperar l’alegria de viure gràcies a un mestre cec que mostra unes capacitats extraordinàries per connectar i acompanyar-lo en el seu camí.

  En paraules de Luis Crespo, aquesta publicació busca que els lectors “troben ferramentes, energia i esperança per afrontar els problemes quotidians”. A més, pretén aportar la seua experiència per relacionar-se amb persones cegues d’una manera natural per les dues parts.

  L’autor, nascut a Quart de Poblet i veí de Burjassot, anhela apropar el món que tots compartim i mostra algunes actituts d’acostament cap a les persones cegues des de la seua pròpia experiència personal.

  Pujar