elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 28M

Ana Pastor visita Quart de Poblet per a fer costat al candidat a l'alcaldia municipal del PP

Ana Pastor visita Quart de Poblet per a fer costat al candidat a l'alcaldia municipal del PP
  • Raúl Esteban, líder del Partit Popular en el municipi, aspira a governar i aconseguir la majoria absoluta ara que la seua màxima rival, la socialista Carmen Martínez, es retira després de 24 anys al capdavant de l'Ajuntament

L'exministra Ana Pastor ha visitat Quart de Poblet aquest dissabte per a fer costat al candidat municipal pel Partit Popular a les eleccions del 28M.

Allí han realitzat un recorregut per la localitat, desplaçant-se fins a llocs que tenen com a objectiu vetlar per la protecció dels majors i els més vulnerables. Entre ells, la Llar del Jubilat del barri del Crist, l'Economat interparroquial de Quart o el casino del poble.

Ana Pastor ha afirmat que ha triat Quart entre tots els llocs de la ciutat “per a fer costat als companys i veure la realitat del dia a dia de moltes persones que en un moment com aquest no l'estan passant bé i compartir amb ells les seues inquietuds i problemes”.

A més, el líder municipal del PP, Raúl Esteban, assegura que “la visita algú de rellevància com Ana, és important perquè el poble siga conscient de la importància que el Partit Popular li està donant”.

Com es veu el PP de Quart aquestes eleccions?

Raúl Esteban creu que ara que la socialista Carmen Martínez es retira després de 24 anys al capdavant de l'alcaldia amb majories absolutes “és un bon moment per a guanyar les eleccions perquè amb la nova candidata tot és una incògnita i també nosaltres hem renovat llestes i ens veiem amb molta energia”.

En la mateixa línia apunta que des del PP “apostarem per donar un aire nou i fresc al municipi, considere que després de tants anys de govern socialista hauríem de tindre l'oportunitat que es conega una manera de governar diferent. Esperem aconseguir la majoria absoluta i no pactar amb ningú”.

Pujar