elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mes del Llibre arranca a Quart de Poblet amb un Taller de Marionetes

El Mes del Llibre arranca a Quart de Poblet amb un Taller de Marionetes
  MÉS FOTOS
  El Mes del Llibre arranca a Quart de Poblet amb un Taller de Marionetes - (foto 2)

  El Mes del Llibre comença les activitats a Quart de Poblet amb un Taller de Creació de Titelles on van participar més de 30 xiquetes i xiquets d'entre 3 i 8 anys. L'activitat ha sigut organitzada pel personal auxiliar de la Biblioteca Municipal Enric Valor en col•laboració amb la Regidoria d'Educació, que dirigeix Cristina Mora Lujan.

  Els i les assistents van gaudir d'un contacontes de titelles protagonitzat per un drac i un pirata, i més tard, ells mateixos van fer una manualitat d'una titella d'un drac, que van emportar-se de record. L'activitat es va completar amb l'exposició de llibres infantils sobre la temàtica del contacontes, perquè els xiquets els pogueren prendre en préstec i realitzar la seua pròpia representació de titelles a casa.

  Les activitats continuen durant tot el mes. Hi ha previstes dues sessions de contacontes: el 17 d'abril, a les 18 hores, amb Rebombori Cultural (edat recomanada 7 anys) i el dia 24, a les 12 hores i a les 16.30 hores, l'activitat On estan les científiques? amb el programa Ciutat Ciència (necessària inscripció prèvia i edat recomanada 8 anys).

  El Grup Literari La Platea celebrarà el recital El llibre en la família, amb la col·laboració d'una coral infantil, i el 25 d'abril, a les 19 hores, s'impartirà la xarrada “e-Biblio: nocions bàsiques per a la lectura de llibres electrònics a través d'Internet”.

  Finalment, el 2 de maig, de 9.30 a 10.30 hores, es lliuraran els premis del I Concurs de Relats sobre la Discapacitat Intel·lectual, convocat pel Centre Ocupacional de Quart de Poblet.

  Aquesta última activitat es farà al Saló d'Actes de l'Ajuntament. La resta, a la Biblioteca.

  De l'1 al 30 d'abril, els punts d'interés puntual en la prestatgeria d'infantil es dedicaran al 2 d'abril, Dia Internacional del Llibre Infantil, i els de la prestatgeria d'adults al 23 d'abril, Dia Mundial del Llibre.

  Pujar