elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els joves de Quart de Poblet aposten pels ‘correfocs’, la Holi Quart i el Carnestoltes Jove

Els joves de Quart de Poblet aposten pels ‘correfocs’, la Holi Quart i el Carnestoltes Jove
  MÉS FOTOS
  Els joves de Quart de Poblet aposten pels ‘correfocs’, la Holi Quart i el Carnestoltes Jove - (foto 2)

  Per tercer any consecutiu, les i els joves de Quart de Poblet han pogut participar en el disseny de les Festes Populars a través de la ‘Enquesta Festes Joves’, realitzada des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Quart de Poblet del 8 al 14 de juny.

  Enguany, la participació s'ha disparat, augmentant un 42% respecte a la de l'edició anterior. Així, un 6,74% de joves de Quart de Poblet de 14 i 30 anys han volgut compartir la seua opinió, unes dades de participació molt elevats per a aquest tipus de consultes.

  L'enquesta ha evidenciat que la gran majoria de participants, el 97%, considera que les festes han de tindre un espai o zona amb música a les nits per a les persones joves, que ha de trobar-se allunyat del centre per a evitar molèsties, a més d'estar delimitat i comptar amb seguretat.

  Quant a la música, la *macro disc torna a ser l'opció més valorada, amb un 67% dels vots, seguida per la música pop, el rap i trap i l'orquestra.

  A més, les persones joves participants també han apostat per altres activitats, destacant la seua preferència pels correfocs, la Holi Quart i el Carnestoltes Jove.

  A través d'aquesta consulta, des de l'àrea que dirigeix la regidora Consue Campos, es vol potenciar una participació activa de la joventut, donant-los un espai en el qual expressar-se, mentre es dissenyen unes festes per a totes i tots. L'alta participació d'enguany ha demostrat que aquest objectiu s'està complint i, des de l'Ajuntament, s'ha agraït la gran implicació de totes i tots els joves.

  Pujar