elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cristina Mora (PSOE), nova alcaldessa de Quart: "No permetré ni un pas arrere en igualtat"

Cristina Mora (PSOE), nova alcaldessa de Quart: "No permetré ni un pas arrere en igualtat"
  • La socialista ha recollit la vara de comandament de mans de Carmen Martínez, qui ha estat al capdavant de l'Ajuntament 24 anys

Cristina Mora és la nova alcaldessa de Quart de Poblet. La fins ara regidor de Cultura durant tres legislatures ha recollit la vara de comandament de la seua “companya i amiga” Carmen Martínez, qui ha estat al capdavant de l'Ajuntament 24 anys.

La socialista Cristina Mora ha promés el càrrec combinant el castellà i el valencià i ha explicat aelperiodic.com que afronta aquesta etapa “amb moltíssima energia i gratitud cap als meus veïns i veïnes, que van recolzar majoritàriament en les urnes el projecte socialista que represente”. A més està disposada a treballar per tots i cadascun d'ells, independentment del seu origen social, la seua raça, edat i ideologia.”

En una corporació en la qual per primera vegada hi ha representació de VOX, l'alcaldessa ha ressaltat que podrà “compartir o no algunes opinions però respectarà la legitimitat de qualsevol de les forces polítiques amb representació institucional sempre que no es qüestionen els principis democràtics sobre els quals s'han construït la nostra democràcia: igualtat, justícia social, diversitat i solidaritat”.

Una acció de govern centrada en els més vulnerables

Durant el ple d'investidura Cristina Mora, qui ha rebut 13 vots a favor de la seua investidura, ha afegit que “sota el meu mandat, no permetré ni un pas arrere en drets socials. Ni un pas arrere en igualtat. Ni un pas arrere en justícia social. Per això, assegura que ara que "la protecció dels serveis públics es troba més amenaçada que mai, farem una acció de govern centrada en les persones, especialment en les més vulnerables”.

A Quart de Poblet no consentirem que cap menor es quede sense beca de menjador ni d'estudis, i garantirem que l'ascensor social continue funcionant i els nostres joves puguen arribar a ser el que vulguen. Perseguirem amb intensitat erradicar aqueixa xacra que és la violència de gènere, aqueixa que s'exerceix només contra les dones pel mer fet de ser-ho”.

En un ple amb molts moments emotius i sense sorpreses, la nova alcaldessa de Quart de Poblet ha recordat algunes frases d'un poema d'Eduardo: Galeano: “Aquest serà un govern que treballe per les seues gents, encara que aqueixes gents siguen, a ulls d'alguns, els nadies, Els sense nom, els que no tenen cara, us que no apareixen en la història. Perquè a Quart de Poblet tots i totes som algú”.

Finalment, Mora farà del municipi un lloc que s'inspire a la resta. "Quart porta molts anys sent un gran referent a la comarca i en la Comunitat, i que a ningú tinga dubte que continuarà sent-ho" ha conclòs.

Pujar