elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 28M

Cristina Mora (PSOE): “Estem molt satisfets, ens ha votat quasi la meitat de la població de Quart”

Cristina Mora (PSOE): “Estem molt satisfets, ens ha votat quasi la meitat de la població de Quart”
  • El Partit Socialista torna a guanyar les eleccions en el municipi i es queda a tan sols un escó de revalidar la majoria absoluta

El Partit Socialista, encapçalat per Cristina Mora a Quart de Poblet, ha tornat a véncer en les urnes, convertint-se en la formació més votada amb 10 escons, a tan sols un de la majoria absoluta amb un 45 % dels vots i obtenint 257 més que en les passades eleccions.

Estem molt satisfets pel resultat i suport rebut, després de 44 anys de govern socialista a Quart de Poblet continuem al capdavant de l'Ajuntament” ha expressat Cristina Mora, nova alcaldessa de Quart.

Respecte als pactes, Mora no descarta pactar amb Compromís o Quart entre Totes, però aquest assumpte “no és una preocupació per a nosaltres perquè som una formació oberta al diàleg i que ens agrada consensuar les coses”.

Sobre la irrupció de l'extrema dreta en el consistori també s'ha pronunciat, assegurant que “la combatrem, com hem fet sempre, amb polítiques socials i de suport als més vulnerables, garantint l'estat benestar social”.

Primera legislatura de Cristina Mora com a alcaldessa

La retirada de Carmen Martínez va convertir a Cristina Mora, una de les seues persones de màxima confiança i regidor de Cultura, al cap de llista del partit. Ara, convertida ja en alcaldessa, es corrobora la bona elecció de l'antiga alcaldessa de Quart i Mora afronta aquesta nova etapa amb il·lusió i sentit de responsabilitat.

També sabent que la victòria del PP a nivell autonòmic "no ens posarà les coses fàcils perquè no és govern amic com hem vist en legislatures passades, però continuarem treballant per Quart de Poblet”.

Pujar