elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 28M

Qui són els candidats a l'alcaldia de Quart de Poblet?

Qui són els candidats a l'alcaldia de Quart de Poblet?
  • Aquestes són les propostes que duran a terme si guanyen les eleccions el pròxim 28M

Videos
Qui són els candidats a l'alcaldia de Quart de Poblet?
Qui són els candidats a l'alcaldia de Quart de Poblet?

Quart de Poblet porta a la seua esquena més de 40 anys de govern socialista. Les eleccions d'aquest 28M són decisives per al municipi, perquè Carmen Martínez, alcaldessa els últims 24 anys, es retira. Un fet que donarà lloc a una nova etapa en la localitat. Per això, tots els aspirants competiran per proposar les millors iniciatives per a la ciutadania amb la finalitat d'aconseguir el seu vot.

Cristina Mora (PSOE)


En primer lloc, Cristina Mora agafa el relleu de Carmen en el Partit Socialista. Aquesta dona de 39 anys i actual regidora de Cultura està graduada en Magisteri Musical per la Universitat de València. La jove presenta iniciatives per a millorar Quart com “la creació de centre ocupacional i de dia per a persones amb discapacitat, desenvolupar el nou barri amb un 50% d'habitatge protegit, així com 74.000 metres quadrats d'horta de vivers que ampliaran les zones verdes. I treballar de la mà de Ximo Puig per a construir un bosc metropolità i ampliarem el nostre complex esportiu”.

Raúl Esteban (PP)


Des de la dreta, el Partit Popular porta com a líder a Raúl Esteban un home de mitjana edat amb arrels manxegues que s'ha criat a Quart de Poblet. Pare de família i autònom del sector agrari, buscarà la manera d'arrabassar-li l'alcaldia al govern socialista després de tants anys. Per a això, compta amb un equip renovat de persones amb moltes cares noves.Entre les seues propostes està millorar la seguretat, combatre la delinqüència, donar més opcions d'oci als joves i impulsar el comerç. La seua proposada estrela és canviar la fiscalitat per a arribar a les taxes mínimes legals.

Rosa María García (Compromís)


Compromís, de la mà de Rosa María García, una dona que ha crescut en el municipi i que porta en les files del partit des de 2015, tractarà de desenvolupar polítiques de transició ecològica per a fer del poble un referent en la matèria si aconsegueix l'alcaldia.

Mario Araez (Quart entre totes)


D'altra banda, Mario Araez, candidat de Quart entre totes, coalició formada per Podem, EUPV i Anticapitalistas País Valencià, aposta per la creació d'una regidoria de Soledat amb programes enfocats a cura de la salut mental de joves i majors. També se centra en la sostenibilitat i proposa un autobús ecològic i gratuït que connecte els diferents punts del poble. Així com uns pressupostos amb enfocament de gènere, transparents i participatius.

Marta de Miguel Sabido (Cs)


La candidata de Ciutadans vol "convertir a Quart de Poblet en un municipi atractiu per a viure, invertir i gaudir, fent polítiques que proporcionen qualitat de vida als ciutadans. La seua proposta es basa a intervindre en centres juvenils i socials perquè donen serveis enfocats en la informació sobre l'habitatge perquè desitgen mantindre's en la població a llarg termini".

Ana Belén Martínez (VOX)


Finalment, per Vox  es presenta Ana Belén Martínez. 

Pujar