elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ximo de Castelló de Rugat campió del sub-23 de raspall de tecnificació

Ximo de Castelló de Rugat campió del sub-23 de raspall de tecnificació
  MÉS FOTOS
  Ximo de Castelló de Rugat campió del sub-23 de raspall de tecnificació - (foto 2)

  El trinquet de Castelló de Rugat ha coronat al jove jugador de la localitat, en una final que ha dominat a Rafa d’Alzira, que no ha jugat còmode davant el seu rival, que després de diversos anys intentat guanyar aquest títol l’ha aconseguit en 2019.

  El jugador de Castelló de Rugat. Va quedar segon en 2016, quart en 2017 i 2018, i campió en 2019. Ximo de Castelló ha fet bons els pronòstics que li donaven com a favorit després d’eliminar a Salelles, en la seua semifinal disputada en el trinquet de Xeraco. Ximo va demostrar més maduresa i regularitat en la gran final que Rafa que es va mostrar més nerviós i irregular que el seu rival, quedant-se sense sumar cap joc, encara que va oposar molta resistència tractant de donar una bona imatge en la seua primera final en aquesta categoria.

  En la final per la tercera plaça, Salelles d’Oliva ha guanyat a Vicent de Gavarda, per 25 a 5, el mateix resultat de la gran final. Els dos primers jocs han sigut els més barallats, però a poc a poc el jugador d’Oliva es va fer amb la tercera plaça de la competició davant un rival que ho va intentar però que no va poder amb la pegada del jugador del Club de Pilota de Bellreguard.

  Resultats de les finals del XIII Campionat Individual sub-23 de raspall de tecnificació. Trinquet de Castelló de Rugat: 

  - Salelles CPV Bellreguard - 25 - Vicent H. CPV Gavarda - 5 
  - Ximo CPV Castelló de Rugat - 25 - Rafa P. CPV La Vall - 5

  El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Ricardo Sales van lliurar els trofeus als finalistes.

  Podium XII Individual sub-23 de raspall de tecnificació: 

  1r - Ximo Boronat CPV Castelló de Rugat 
  2n - Rafa Pla CPV Alzira 
  3r - Carlos Salelles CPV Bellreguard 
  4t - Vicent Hernández CPV Gavarda

  Amb Ximo de Castelló de Rugat, campió de 2019, són dotze els jugadors que han aconseguit aquest títol que dóna accés a jugar la prèvia de l’Individual professional. Els campions d’aquesta competició de tecnificació han sigut: Ricard CPV Villanueva (2007), Moncho CPV Manuel (2008), Punxa CPV Piles (2009), Moltó CPV Alcàntera-Càrcer (2010-2011), Pepe CPV la Llosa de Ranes (2012), Escoto CPV Oliva (2013), Ian CPV Alcàntera-Càrcer (2014), Pablo CPV El Genovés (2015), Pau CPV Piles (2016), Seve CPV La Vall (2017), Iván CPV Ontinyent (2018) i Ximo CPV Castelló (2019).

  Pujar