elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Vive tus parques” organitza l'espectacle “Hacker de ments” dissabte 18 de setembre

“Vive tus parques” organitza l'espectacle “Hacker de ments” dissabte 18 de setembre
  • Amb aquesta activitat finalitza la programació de “Vive tus parques” 2021

MÉS FOTOS
“Vive tus parques” organitza l'espectacle “Hacker de ments” dissabte 18 de setembre - (foto 2)
“Vive tus parques” organitza l'espectacle “Hacker de ments” dissabte 18 de setembre - (foto 3)
“Vive tus parques” organitza l'espectacle “Hacker de ments” dissabte 18 de setembre - (foto 4)
“Vive tus parques” organitza l'espectacle “Hacker de ments” dissabte 18 de setembre - (foto 5)
“Vive tus parques” organitza l'espectacle “Hacker de ments” dissabte 18 de setembre - (foto 6)

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza per a dissabte que ve 18 de setembre l'espectacle “Hacker de ments”, un show de mentalisme i humor que tindrà lloc al parc de Sant Vicent (carrers Sant Vicent Ferrer i del Sequer). Amb aquesta activitat finalitza la programació de “Vive tus parques” 2021.

Hacker de ments” començarà a les 11.30 hores i estarà dirigida a públic infantil i familiar. Es tracta d'un show on veurem superada la capacitat de la ment humana, amb experiències de telepatia i hipnosi i moltes dosis d'humor.

A fi de garantir totes les mesures de seguretat enfront de la Covid-19, l'activitat es durà a terme complint totes les mesures sanitàries i serà obligatori l'ús de la mascareta. La inscripció en l'activitat pot formalitzar-se fins divendres que ve a les 14 hores a través del següent enllaç: https://forms.gle/4pBRm3SaYywKGmcw6

En paraules de la regidora de Cultura, Mª Elisa Plano: “La programació de “Vive tus parques” 2021, que va començar el 29 de maig amb un taller per a pintar i dissenyar la teua pròpia samarreta, ha sigut un èxit de públic. Les xiquetes i els xiquets de Sant Antoni, al costat de les seues famílies, han pogut gaudir de diversitat d'activitats als parcs del municipi durant estos mesos.”

“Ja estem preparant la IV edició de "Vive tus parques" per a 2022” ha afegit l'edil. “Des de la regidoria estem molt satisfets amb el resultat de participació i amb la programació variada, oferint cultura a l'aire lliure a les famílies del nostre municipi, des de fa ja 4 anys” ha conclòs.

Pujar