elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Empleats d'una benzinera es defensen a cops de puny d'un atracament a mà armada a València

Treballadors d'una gasolinera es defenen a punyades d'un atracament a mà armada a València
Treballadors d'una gasolinera es defenen a punyades d'un atracament a mà armada a València
  • El detingut, que ha robat en dues benzineres, fa servir una pistola elèctrica per aconseguir els diners de la caixa

A cops de puny, amb les mans, els peus i fins i tot amb un rotllo de paper. Així es van defensar aquests empleats i clients d'una benzinera a la província de València d'un atracador que va intentar endur-se el botí de la caixa registradora. La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació “PHENOMEN”, ha detingut l'autor de 2 robatoris amb violència comesos a les localitats d'Alginet i Llombai.

L'operació va començar a principis del mes de maig després de tenir coneixement de la comissió de dos robatoris amb violència a dues benzineres de les localitats d'Alginet i Llombai, en què va amenaçar els treballadors amb una pistola elèctrica per aconseguir els diners de la caixa. En un va aconseguir un botí de 3000 euros.

Els robatoris es van cometre a la vesprada, si bé l'autor ocultava el rostre i les mans per no ser identificat. Un cop va cometre el robatori va fugir del lloc amb un vehicle que prèviament havia sostret a la localitat de Guadassuar.

Després d'una àrdua investigació per part dels agents es va detenir un home de 54 anys de nacionalitat espanyola a la localitat de Carlet per 2 delictes de robatori amb violència i 1 furt. La investigació ha estat duta a terme pels agents del Lloc de Llombai.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Carlet i se n'ha decretat l'ingrés a la presó.

Pujar