elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El vicepresident Bielsa visita projectes finançats per la Diputació de València a la Plana de Utiel-Requena

El vicepresident Bielsa visita projectes finançats per la Diputació de València a la Plana de Utiel-Requena
  • El responsable de l'àrea de Cooperació Municipal ha recorregut les localitats de Fuenterrobles, Sinarcas, Utiel i Chera, acompanyat pels seus respectiu alcaldes

  • La comarca de la Plana de Utiel-Requena té assignats 1,14 milions d'euros del Fons de Cooperació d'enguany, als quals cal afegir els més de 5,4 milions d'euros del Pla d'Inversions 2020-2021

MÉS FOTOS
El vicepresident Bielsa visita projectes finançats per la Diputació de València a la Plana de Utiel-Requena - (foto 2)
El vicepresident Bielsa visita projectes finançats per la Diputació de València a la Plana de Utiel-Requena - (foto 3)
El vicepresident Bielsa visita projectes finançats per la Diputació de València a la Plana de Utiel-Requena - (foto 4)

El vicepresident de la Diputació de València i diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, ha recorregut la comarca de la Plana de Utiel-Requena. En concret, el diputat provincial ha visitat els municipis de Fuenterrobles, Sinarcas, Utiel i Chera, amb l'objectiu de conéixer l'evolució de diferents projectes subvencionats per la corporació en estes localitats.

A la comarca de la Plana de Utiel-Requena li corresponen este any 1.144.146 euros del Fons de Cooperació en el qual la institució provincial participa al costat de la Generalitat. Així mateix, pel que fa al Pla d'Inversions 2020-2021, els ajuntaments de la comarca estan duent a terme un total de 88 projectes d'infraestructures finançats amb els 5,4 milions d'euros assignats per la Diputació, a través de l'àrea que dirigix Fernández Bielsa.

La ruta ha començat en el municipi de Fuenterrobles, on el vicepresident, al costat de l'alcalde de la localitat, Adrián Álvarez, ha volgut conéixer de primera mà les obres del magatzem municipal i la remodelació de la plaça Enrique Pedrón, totes dues finançades pel Pla SOM 18-19. L'ajuntament de Fuenterrobles ha rebut una inversió de 380.517 euros gràcies al Pla d'Inversions 20-21.

La visita comarcal ha continuat a Sinarcas. Allí Bielsa, acompanyat per l'alcaldessa MªJosé Clemente, ha recorregut la zona del parc Eugenio Cañizares i la zona esportiva que, amb el Pla d'Inversions de la Diputació de València, es remodelarà per a convertir-lo en una gran àrea d'esplai. Este pla ha dotat al municipi d'una inversió total de 446.974 euros.

La següent parada ha tingut lloc a Utiel, localitat que s'ha beneficiat d'un total de 942.007 euros gràcies a l'últim Pla d'Inversions de la institució provincial. En este cas, el vicepresident Carlos Fernández Bielsa ha estat acompanyat pel primer edil, Fernando Benlliure, membres de l'equip de govern, i la diputada del Partit Judicial, Eli García. Tots ells han visitat l'Avinguda Riu Magre, rehabilitada en les seues dues primeres fases amb fons de Diputació, i la plaça Miguel Ballesteros, també remodelada gràcies als plans provincials.

Finalment, el diputat de Cooperació Municipal ha conclòs el seu recorregut en el municipi de Chera. Al costat de l'alcalde Alejandro Portero, tots dos han comprovat sobre el terreny l'evolució de diferents obres finançades per la corporació. Una de les actuacions és que han visitat ha sigut el Parc infantil de la plaça d'España. Chera ha rebut 360.465 euros corresponents al Pla d'Inversions bianual aprovat per la Diputació de València.

Pujar