19 de setembre de 2020 19/9/20

Solidaritat en el cos de Policia Local de Vilamarxant

Solidaritat en el cos de Policia Local de Vilamarxant - (foto 1)

  “Fonaments i actualització en matèria de trànsit urbà”. És el curs que 24 agents de la Policia Local van a rebre durant aquesta setmana amb l'objectiu de millorar els protocols d'actuació en matèria de seguretat vial urbana.

  La inscripció a aquest curs intensiu és totalment solidària: els agents han formalitzat la seua inscripció a través de la donació d'aliments no peribles, que seran posteriorment donats a l'associació local de Càrites.

  Des de la Policia Local declaren que es tracta d'una forma de donar un doble valor a aquesta jornada formativa: no solament es millora l'efectivitat i coneixements del cos, sino que es contribueix socialment a lluitar contra la pobresa.

  En relació al curs, els agents van a rebre durant quatre dies una actualització intensiva sobre la normativa i protocols d'actuació en l'àrea de trànsit: com afecta a l'acció i control policial a Vilamarxant l'actualització de la Llei de Seguretat Vial i el Reglament General de Circulació.

  Una novetat important que planteja la formació, dirigida per l'oficial de Alaquás, llicenciat en dret i doctorat en criminologia, Antonio Carrasco, és la mobilitat sostenible, tema mitjançant el qual la Policia Local podrà realitzar una adaptació progressiva dels seus protocols en seguretat vial, de manera que promoguen la sostenibilitat del tràfic urbà.

  Pujar