elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sant Antoni de Benaixeve, a l'avantguarda del transport urbà amb la implantació de BiciSab

Sant Antoni de Benaixeve, a l'avantguarda del transport urbà amb la implantació de BiciSab
  • Sant Antoni serà el primer municipi de Camp de Túria en implantar un servei públic de préstec de bicicletes elèctriques

MÉS FOTOS
Sant Antoni de Benaixeve, a l'avantguarda del transport urbà amb la implantació de BiciSab - (foto 2)

Sant Antoni de Benaixeve comptarà en els pròxims dies amb un servei públic de préstec de bicicletes elèctriques anomenat “BiciSab”. Es tracta d’un projecte totalment nou per al municipi i pioner a la comarca de Camp de Túria, que, a més, millora els sistemes de diverses capitals de província.

Aquest servei impulsat per la regidoria de Mobilitat i Transport s'inaugurarà divendres 30 de juliol, amb la instal·lació d'una estació de 6 bicicletes a la Plaça de l'Ajuntament, i gràcies a un conveni de col·laboració entre el consistori i Xarxa Elèctrica d’Espanya.

Es tracta d'una experiència pilot totalment gratuïta, i les persones interessades s’hi podran registrar des del 28 de juliol en l'apartat “Abona't” del web www.mibisivalencia.es.

Una volta rebuda la confirmació del registre hauran de recollir a l'ajuntament la targeta que els acredita com a usuaris del sistema.

El servei de préstec de bicicletes elèctriques està subjecte a una sèrie de condicions:

  • Ser major d'edat o major de 16 anys amb autorització del tutor legal degudament identificat
  • Respectar en tot moment el Reglament General de Circulació
  • L'ús de la bicicleta és individual, personal i intransferible, i està limitat a un màxim de 3 hores, sense límit d'usos diaris
  • L'usuari està obligat a portar cadenat, ja que una vegada extreta la bicicleta de l'estació, es fa responsable de la seua guarda i custòdia
  • La circulació amb la bicicleta ha d'efectuar-se només per terrenys accessibles i asfaltats

Les bicicletes compten amb un dispositiu de geolocalització, i es poden fer servir dins del terme municipal de Sant Antoni de Benaixeve o zones pròximes de termes veïns dins d'un radi de mobilitat màxim de 15 quilòmetres.

Pujar