elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

SABJOVE convoca un concurs de cartells pel Dia Mundial del Medi Ambient

SABJOVE convoca un concurs de cartells pel Dia Mundial del Medi Ambient
  • El cartell guanyador rebrà un premi de 100 euros

SABJOVE, l’espai de participació i activitats per als i les joves de Sant Antoni de Benaixeve se suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemorarà el pròxim 5 de juny. Per a això, ha convocat un concurs de cartells sota el lema “Reimagina, recrea, restaura”, dirigit a persones d'entre 12 i 30 anys del municipi. El cartell guanyador rebrà un premi de 100 euros.

El concurs queda obert des de hui, 24 de maig, fins divendres que ve 29, i les bases de participació ja poden consultar-se al web de Sabjove:   https://sabjove.wixsite.com/sabjove/copia-de-concurso-de-carteles.

S'hi adjunta també el full d'inscripció, que haurà de ser emplenat i presentat a Sabjove (c/Alcarava, 78) en horari de 9.00h a 21.00h.

A través d'esta activitat, es persegueix conscienciar a la població jove en la cura de l'entorn i el medi ambient, així com fomentar la participació ciutadana dels i les joves, promovent hàbits cívics i actituds respectuoses.

Més informació en https://sabjove.wixsite.com/sabjove, als telèfons 960 918 679 i 607 601 301 i al correu sabjove@sabenageber.com.

Pujar