21 de gener de 2020 21/1/20

Què sabem sobre el cas de Marta Calvo?

Què sabem sobre el cas de Marta Calvo? - (foto 1)
  • El seu pare demana “justícia” per una vida “truncada de manera atroç” mentre que l'assassí confés canvia de versió per a evitar el càrrec per assassinat

Des que l'assassí confés de Marta Calvo s'entregara aquest dimecres de matinada en la caserna de la Guàrdia Civil per a confessar que l'havia matada, esquarterat i llançat a diversos contenidors, els investigadors treballen contrarellotge per a esbrinar què ha passat en el cas.

Es remena com a principal hipòtesi que la jove va patir una "agressió física" que "podria haver comportat la seua mort violenta", segons informava el delegat, Juan Carlos Fulgencio. Mentrestant, els investigadors creuen que Jorge Ignacio P. J. està intentat guanyar temps perquè no es trobe el cos de la jove desapareguda en Manuel.

En una segona declaració, de fet, l'assassí confés, de 37 anys, declarava que Marta va morir durant una pràctica sexual amb consum de cocaïna. Es preveu que Jorge Ignacio, que estava aquest dijous en la Comandància de la Guàrdia Civil de València, torne amb els investigadors a la casa de Manuel en la qual es van deixar de tindre notícies de la jove.

El pare de Marta Calvo demana “justícia” per una vida “truncada de manera atroç”

El pare de Marta Calvo ha enviat una carta a Espill Públic en la qual demana “respecte i justícia” per a la seua filla a la qual volen recordar amb "el somriure d'aqueixa xiqueta dolça que es va convertir en una dona plena de vida. Una vida truncada de manera atroç".

El pare de la jove explica que viuen "des de fa quasi un mes sumits en una autèntica desesperació". "El pitjor que pot viure un pare és no saber on està la seua filla. Vint-i-sis dies d'incertesa, por, preocupació... amb els seus 26 nits, fins a rebre aqueixa trucada", en referència a la qual van rebre per a dir-los que havia patit una agressió física i podria haver tingut una mort violència.

"Aqueixa trucada que mai hagueres volgut rebre, aqueixa trucada que et confirma les teues pitjors sospites. Un dia que mai esperaves viure i que mai podràs oblidar. Ho hem patit en família, abrigallat per la meua parella, els meus pares i el meu fill xicotet, el germà de Marta. Un jove de 20 anys que està patint també", continua el pare en aquesta missiva en la qual vol "acomiadar-se" de Marta "recordant-la junts. Recordant aqueix somriure seu que no es pot oblidar. Recordant el somriure d'aqueixa xiqueta dolça que es va convertir en una dona plena de vida. Una vida truncada de manera atroç".

Per a finalitzar, el seu progenitor demana respecte i justícia per a la seua filla i dóna les gràcies "a tots els investigadors i cossos i forces de seguretat que han treballat incansablement per saber què li va passar a la meua filla".

ocultar
Què sabem sobre el cas de Marta Calvo?
Pujar