17 de gener de 2021 17/1/21

La ‘Ruta del bakalao’ reviu en una sèrie de televisió

La ‘Ruta del bakalao’ reviu en una sèrie de televisió - (foto 1)
  • Atresmedia i la productora Caballo Films mostrarà en la xicoteta pantalla com van viure els joves espanyols la moguda valenciana, la irrupció de la música electrònica i els problemes ocasionats

MÉS FOTOS
La ‘Ruta del bakalao’ reviu en una sèrie de televisió - (foto 2)

Hi ha una època marcada en la història de la festa nocturna valenciana i la televisió ha decidit homenatjar-la en forma de sèrie.

Els llocs més concorreguts de la nit valenciana dels anys 80 i 90 van formar la famosa ‘ruta del bakalao’, que va atraure a més de 35.000 persones de totes les parts del territori espanyol per a gaudir de la ja històrica moguda valenciana.

Ara, més de 24 anys després que finalitzara, la ruta del bakalao torna a escena de la mà d'Atresmedia i de la productora que dirigeix Rodrigo Sorogoyen.

Es tracta d'una aposta plasmada en una sèrie de televisió en la qual, des del sofà, la gent entrarà de ple en el que va suposar la moguda valenciana en tota Espanya.

La sèrie reflectirà el que era, una festa desenfrenada, la polèmica que la va embolicar i tot el negatiu que tenia al voltant, com les màfies.

L'aposta és clara per escenificar aquesta època tan assenyalada per a molts amants de la nit, per la qual cosa Atresmedia i Caballo Films, la productora, faran arribar a les cases el viatja d'un grup de joves espanyols a la recerca del seu espai en el món.

Un dels protagonistes descobriria la seua vocació com a DJ i la seua història es reflectirà en la sèrie, comptant com era el dia a dia des de dins de la ruta del bakalao i de l'inici del gust per la música electrònica a Espanya amb la irrupció de molts joves bolcats en l'àmbit de convertir-se en autèntics DJ.

En principi, el nom de la sèrie serà “La Ruta”, encara que encara no és ferma ni té una data d'estrena marcada.

Drama, comèdia i thriller seran la combinació perfecta per a plasmar els orígens, el dia a dia i els problemes que va ocasionar la ruta del bakalao a molts joves espanyols que no dubtaven a viatjar a València i als seus voltants amb la condició de gaudir de la moguda valenciana.

Pujar