30 de novembre de 2020 30/11/20

Rosa Pérez deixa de la Diputació amb el compromís de continuar “avançant i treballant” per la memòria democràtica

Rosa Pérez deixa de la Diputació amb el compromís de continuar “avançant i treballant” per la memòria democràtica - (foto 1)

   La coordinadora general d'Esquerra Unida País València i des d'aquesta setmana també Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garrijo, s'ha acomiadat del que ha sigut el seu lloc de treball durant els últims huit anys visiblement emocionada i amb la satisfacció del treball realitzat.

  Així el Saló de Plens de la Diputació de València ha acollit aquest matí el comiat de la diputada provincial, a la qual els seus companys d'equip de govern han agraït les tasques dutes a terme durant la seua presència en la cambra. “Les polítiques del canvi que comencem van per bon camí” ha apuntat María Josep Amigó, qui li ha dedicat unes paraules de comiat a les quals s'han sumat la resta del govern provincial: “Ix per la porta gran i la cara ben alta”.

  Un ple carregat d'emocions en els quals Pérez ha recordat “el durs que seran els primers quatre anys” en la Diputació – en referència a l'etapa en la qual el Partit Popular estava al capdavant – i mostrat orgullosa d'haver “tingut la sort i el privilegi de viure quatre anys més, molt diferents”.

   “És de justícia parlar dels canvis que hem dut a terme aquest govern” ressaltava l'acabada de nomenar consellera, abans d'enumerar algunes de les accions impulsades des de l'organisme provincial al llarg de l'última legislatura. Entre elles, ha destacat les mesures impulses en matèria d'inclusió social, cultura i memòria democràtica, matèries de les quals ella s'ha fet càrrec.

  “He tingut la sort i l'orgull, però també la vergonya, de ser la primera diputada de Memòria Democràtica perquè això significava que no s'havia fet res fins llavors” ha apuntat Pérez durant la seua intervenció, posant l'accent principalment en el treball realitzat amb les “fosses del franquisme”.

  Finalment, i després de dedicar-los unes paraules als seus companys, l'exdiputada ha apuntat: “Deixe aquesta cambra dient que han sigut 8 anys molt importants de la meua vida, i que ara continuaré amb la vida política. Des d'ací continuaré avançant i treballant per la memòria democràtica i la dignitat d'aquest país”.

  Pujar