27 de novembre de 2020 27/11/20

Recicla bombetes i guanya regals durant l'eixida de La Volta a l'Eliana

Recicla bombetes i guanya regals durant l'eixida de La Volta a l'Eliana - (foto 1)
  • Els ciutadans i ciutadanes que porten bombetes o fluorescents fosos a l'estand d’Ambilamp rebran un regal segur i participaran en el sorteig d'un rellotge AppleWatch

El proper dimecres 28 d'agost, l'Eliana serà seu de l'eixida de la 5a etapa de La Volta Ciclista a Espanya 2019. A partir de les 10.30 hores, el municipi s'impregnarà d'oci, música, instal·lacions i diferents activitats que ompliran de vida els carrers.

Per aquest motiu, l'associació Ambilamp montarà un estand per a la conscienciació sobre el reciclatge de bombetes de 10.45 a 12.50 hores en l'Avinguda de les Corts Valencianes. Aquesta entitat, que porta essent patrocinadora de La Volta des de 2010, és una associació sense ànim de lucre dedicada al reciclatge de llums i lluminàries que ha portat a reciclar més de 200 milions a Espanya des de 2005. 

Tots els ciutadans i ciutadanes que porten a l'estand d’Ambilamp bombetes o fluorescents fosos rebran un regal segur i l'oportunitat de participar en el sorteig d'un rellotge AppleWatch. Una de les condicions per a participar en el sorteig del rellotge serà enviar una fotografia del participant reciclant una bombeta en el contenidor d’Ambilamp.

Aquesta associació reuneix les principals empreses d'il·luminació amb l'objectiu de desenvolupar un sistema de recollida i tractament de residus de llums i lluminàries. És una iniciativa important i necessària per a conscienciar a les persones sobre la importància del reciclatge.

Pujar