elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre ferits després de xocar un camió i un cotxe en l'autovia a l'altura de l'Alcúdia

Quatre ferits després de xocar un camió i un cotxe en l'autovia a l'altura de l'Alcúdia
  • Després de l'assistència sanitària, les quatre persones van ser evacuades a l'hospital

Un aparatós accident que va tenir lloc ahir a l'Alcúdia acaba amb quatre persones ferides que van necessitar ser traslladades a dos hospitals valencians.

Sobre les 18.30 hores van col·lidir un cotxe i un camió a l'altura del quilòmetre 373 de l'autovia A7 en el témino municipal de l'Alcúdia i fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU, dues unitats SVB i una ambulància convencional TNA. També va ser necessària la intervenció dels bombers del Consorci Provincial de València.

Els serveis mèdics van assistir a quatre homes ferits en el lloc de l'accident. Un home de 35 anys va ser assistit per politraumatisme i després de ser estabilitzat va ser evacuat en l'ambulància del SAMU a l'hospital La Fe de València.

Els altres ferits són tres homes de 40, 47 i 48 anys que presentaven policontusiones. Els dos primers van ser traslladats en una unitat SVB i en l'ambulància convencional a l'hospital La Ribera d'Alzira i el tercer va ser evacuat a l'hospital La Fe de València en l'altra ambulància de suport vital bàsic.

Pujar