27 de novembre de 2020 27/11/20

Primera reunió de la Junta de Govern de la Mancomunitat formada per tots els grups polítics excepte el PP

Primera reunió de la Junta de Govern de la Mancomunitat formada per tots els grups polítics excepte el PP - (foto 1)
  • La presidenta de la Mancomunitat va oferir a tots els partits formar part

Ahir a la vesprada es va reunir per primera vegada esta legislatura la Junta de Govern Local de la Mancomunitat Camp de Túria. Una Junta, que per primera vegada, compta amb almenys un representant de tots els grups polítics que conformen l'ens supramunicipal. Tots els grups polítics, excepte el PP que ha renunciat a estar en ella.

En esta primera junta, dirigida per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha tractat diversos assumptes. En la Junta han participat representants polítics de Riba-roja, La Pobla de Vallbona, Sant Antoni de Benaixeve, Nàquera, Vilamarxant i Benissanó.

Celda ha explicat, entre altres coses, tots els serveis que es presten des de l'ens supramunicipal. A més s'ha donat a conèixer a tots els membres l'Estudi Comarcal de Contractació del Transport per a persones amb diversitat funcional.

En este sentit, les alcaldesses, alcaldes, regidores i regidors que formen part d'este òrgan de govern han estudiat les línies a seguir per a l'elaboració del pressupost de la Mancomunitat. També s'ha valorat la possibilitat de començar els tràmits per a la Declaració de la Mancomunitat Camp de Túria com a mancomunitat d'àmbit comarcal.

Pujar