4 de desembre de 2020 4/12/20

Podem espera que els resultats òbriguen “la porta a una alternativa que afronte en clau progressista els reptes d'Espanya”

Podem espera que els resultats òbriguen “la porta a una alternativa que afronte en clau progressista els reptes d'Espanya” - (foto 1)

    Després de conéixer els resultats de les eleccions generals que situen a la formació de Pablo Iglesias com quarta força política al nostre país, els seus representants a València han realitzat una primera valoració dels resultats els quals afirmen “no són els que ens hagueren agradat”. 

    Segons ha afirmat el candidat de Unides Podem per la província de València, Hector Illueca, en declaracions als mitjans de comunicació malgrat disminuir el seu nombre de representants en el Congrés confia que els seus escons contribuïsquen a crear un govern “estable i solvent”.

    “Afrontarem amb valentia i diàleg la fractura viscuda aquests anys al nostre país. S'havia donat per morta a aquesta força política i hem demostrat que estem molt vius” ha afirmat, i ressaltat que “Unides Podemos és imprescindible per a transformar Espanya”.

    En aquesta mateixa línia, malgrat no mostrar-se entusiasme pels resultats ha apuntat que “posen de manifest que a Espanya no hi haurà un govern d'extrema dreta”.

    Pujar