elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les platges del Puig, Puçol i la Pobla de Farnals són aptes per al bany

Les platges del Puig, Puçol i la Pobla de Farnals són aptes per al bany
  • Medi Ambient confirma que una microalga va provocar la taca i ara serà cada ajuntament el que determine la seua obertura

Una microalga és l'origen de la taca que va provocar el tancament de les platges del Puig, Puçol i la Pobla de Farnals, així ho ha fet públic la conselleria de Medi Ambient segons ha informat en el seu compte de Twitter el 112 Comunitat Valenciana.

Per tant, afirmen que les platges són aptes per al bany, encara que serà cada ajuntament el que determine la seua obertura.

Cal recordar que els equips de salvament i socorrisme, al costat de la policia, van procedir ahir a tancar al bany les platges del Puig, Puçol i la Pobla de Farnals davant l'aparició d'una taca en l'aigua que ha pogut ser causada per un abocament.

Cal assenyalar que les platges es van tancar poc abans de les 14 hores del diumenge i des de llavors la bandera roja oneja a les platges.

Salvament Marítim va enviar una embarcació per a la presa de mostres i per a estudiar l'origen de l'abocament. L'entitat dependent del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha confirmat que no es tracta d'una taca d'hidrocarburs i apunta a un emissari o a algues en descomposició.

 

Pujar