21 de setembre de 2020 21/9/20

La Pilota Valenciana es cola en les Falles de l'Eliana

La Pilota Valenciana es cola en les Falles de l'Eliana - (foto 1)
  • El municipi segueix apostant per la promoció d'aquest esport valencià amb dues partides al carrer, que es disputaran el proper dissabte 14 de març

Les regidories d'Igualtat i Cultura Festiva, juntament amb el suport de Junta Local Fallera, han organitzat dues partides de Pilota Valenciana durant les Falles de l'Eliana 2020.

Les trobades, es desenvoluparan el proper dissabte 14 de març, al carrer Marquès de Càceres, una de les zones més cèntriques de la localitat. A les 10:45h, partida de Pilota Femenina a càrrec d'Ana i Nerea Vs Erika i Miriam i, al migdia, a les 12:00h, partida de Pilota Masculina de David i Alex 0. Vs Juliol i Hilari.

La recuperació, promoció i el suport d'aquesta pràctica esportiva és una de les màximes de l'Ajuntament, que té intenció d'incorporar alguna partida en totes les festivitats del municipi, tal com ho va fer amb les Festes de Sant Antoni, el passat mes de gener, i com ho va a fer ara en Falles.

L'alcalde, Salva Torrent, ha volgut destacar que "l'Ajuntament està estudiant la signatura d'un conveni amb la Federació de Pilota Valenciana per a promoure aquest esport que forma part de la nostra cultura i la nostra identitat" i ha destacat el compromís que l'Ajuntament té amb l'esport valencià, donant suport al Club de Pilota, perquè els joves puguen interessar-se per aquesta pràctica, tant en el trinquet com a la pista del Poliesportiu.

Pujar