elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Deu persones detingudes per tràfic de drogues a Sagunt i Canet d'en Berenguer

Deu persones detingudes per tràfic de drogues a Sagunt i Canet d'en Berenguer
  • Els agents van intervenir més de vuit mil euros en efectiu, una arma simulada i una defensa extensible

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt i Canet d'en Berenguer a deu persones, d'orígens espanyol, colombià i letó, d'entre 26 i 47 anys, com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues que pel que sembla es dedicaven a la venda i distribució de substància estupefaent. Durant l'operatiu, es van efectuar nou registres domiciliaris en els quals es van intervenir 8.250 euros en efectiu, entre altres efectes.

Les investigacions es van iniciar al març, quan els agents van tenir coneixement que un home s'estaria dedicant a la venda i distribució de pel que sembla cocaïna en la localitat valenciana de Sagunt. Després de les indagacions oportunes, els policies van detectar que altres persones podrien estar relacionades amb el tràfic de substància estupefaent i la seua presència s'estendria fins al municipi de Canet d'en Berenguer.

En el transcurs de les perquisicions policials, els investigadors van comprovar que els sospitosos presumptament eren distribuïdors de droga i que estarien directament relacionats entre ells. Pel que sembla, col·laboraven en la venda directa als consumidors i en cas de de desproveïment, puntualment, es proveirien entre ells.

Davant tals fets, els investigadors van iniciar un important dispositiu que va culminar amb el registre simultani de nou domicilis situats a Sagunt i Canet d'En Berenger. En els habitatges, els agents van intervenir 8.250 euros en efectiu, 235 grams de pel que sembla cocaïna, 62 grams d'haixix, 243 grams de marihuana, una arma simulada, una defensa extensible, una bàscula de precisió, diversos útils per a la preparació de dosi i diversos telèfons mòbils.

Les detencions s'han efectuat en el marc d'una operació policial dutes a terme per la Brigada Local de Policia Judicial de Sagunt, en la qual també ha participat Seguretat Ciutadana, la Unitat de Prevenció i Reacció i Guies Canins de la Comissaria Provincial de València.

Finalment, els agents han detingut a deu persones, com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats han passat a disposició judicial.

Pujar