31 de març de 2020 31/3/20

‘Som part de la solució’ ofereix a les i els assistents tàctiques i mètodes per a educar i viure en igualtat en La Font de la Figuera

‘Som part de la solució’ ofereix a les i els assistents tàctiques i mètodes per a educar i viure en igualtat en La Font de la Figuera - (foto 1)
  • Emmarcades en la commemoració del 25 de novembre, Dia Mundial contra la violència de gènere, les dues sessions que es van oferir dimarts passat al C.S. Polivalent aprofundien en la necessitat de aplicar criteris d’igualtat en el dia a dia

MÉS FOTOS
‘Som part de la solució’ ofereix a les i els assistents tàctiques i mètodes per a educar i viure en igualtat en La Font de la Figuera - (foto 2)

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Font de la Figuera va realitzar dos sessions de sensibilització ciutadana, ‘Som part de la solució’ el passat dimarts. Es van compartir tàctiques i mètodes per a educar i viure en igualtat. Dirigides a tot tipus de públic, van crear un ambient de col·loqui on les persones participants van poder comunicar algunes de les seues visions i experiències sobre la igualtat de gènere.  

“Encara queda camí per recórrer en matèria d’igualtat de drets efectius”, afirma la regidora d’Igualtat, Irene Vila. “Sessions com estes mostren aspectes quotidians on és palesa la desigualtat de gènere tant a nivell d’ús del llenguatge, com de salaris, temps de guarda i cura de persones dependents, com de nivell de formació i estudis”.

Estes sessions s’emmarquen dins del desenvolupament del Pla d’Igualtat de la Font de la Figuera, el qual ha estat premiat recentment per la Mancomunitat de Municipis de La Costera i realitzades amb la intenció de sensibilitzar a la població per la commemoració del 25 de novembre, Dia contra la Violència de Gènere. L’objectiu és avançar cap a la igualtat efectiva de tracte i oportunitats entre les dones i homes de la Font de la Figuera.  

Accions com esta aprofundeixen en la consecució d’objectius reals cap a la igualtat de gènere en els àmbits quotidians gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament, les persones tècniques i l’acció de la ciutadania fontina.

Pujar