elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la inscripció per als nous cursos gratuïts d'Emple@lcàsser

Oberta la inscripció per als nous cursos gratuïts d'Emple@lcàsser
  • Es tracta de cursos pràctics enfocats a sectors amb un alt índex d'ocupabilitat

Tornen els cursos formatius d'Emple@lcàsser. De setembre de 2021 a gener de 2022, les persones interessades tindran l'oportunitat de millorar les seues capacitats per a la cerca d'ocupació, gràcies a aquests cursos pràctics, i completament gratuïts, enfocats a sectors amb un alt índex d'ocupabilitat.

D'aquesta manera, des de l'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament d'Alcàsser, s'han programat les següents ofertes formatives: Operaris de magatzem hortofructícola amb pràctiques en empresa, del 27 de setembre al 7 d'octubre; Auxiliars de comerç amb pràctiques en empresa, del 18 al 28 d'octubre; Cambrers de sala, del 8 al 18 de novembre; i, finalment, Introducció a la informàtica i ofimàtica, del 17 al 28 de gener.

Tots els cursos s'impartiran a l'Aula Polivalent del Centre Social d'Alcàsser en horari de 9.00 a 14.00 h, excepte el d'Introducció a la Informàtica que serà de 16.00 a 20.00 h. Les classes seran presencials i amb un aforament màxim de 20 persones per curs, complint, a més, amb totes les mesures de prevenció contra la Covid-19.

Per a la regidora d'Ocupació, Paqui Abella, «es tracta de cursos molt pràctics que, no només permeten el reciclatge professional, sinó que obrin el ventall de possibilitats a totes aquelles persones que es troben en l'atur». Un punt de vista que també comparteix l'alcaldessa del municipi, Eva Zamora, que ha assenyalat «el bon acolliment i l'èxit que sempre tenen aquests cursos pels seus bons resultats a l'hora de trobar ocupació».

Les inscripcions per als cursos ja estan obertes en www.emplealcasser.es. Els requisits per a accedir són: tindre domicili a Alcàsser, ser demandant d'ocupació i tindre el DARDE actualitzat. Una vegada realitzada la preinscripció, a través del formulari online, es comunicarà l'admissió mitjançant un missatge de WhatsApp en els dies previs a l'inici del curs.

Pujar