19 de setembre de 2020 19/9/20

Nerea de Moixent, Natalia de Bicorp, Erika de l´Alquería d´Asnar i Laura d´Alfàs del Pi busquen la gran final del sub-18 de raspall

Nerea de Moixent, Natalia de Bicorp, Erika de l´Alquería d´Asnar i Laura d´Alfàs del Pi busquen la gran final del sub-18 de raspall - (foto 1)

  Els V Individuals femenins de raspall de tecnificació sub-18 i sub-23 arriben a la seua fase més interessant, la disputa de les semifinals de totes dos competicions. Aquestes partides es jugaran en el trinquet de Massalfassar que podrà gaudir de partides de nivell femení amb la presència d'algunes de les nostres millors jugadores. Les semifinals del sub-18 es jugaran aquest dijous 11 de juliol, a partir de les 18.30 hores.

  En la primera semifinal s´enfrontaran Nerea de Moixent contra Natalia de Bicorp, una partida entre dos companyes de club, que pot estar molt igualada encara que per experiència hauria de guanyar Nerea. En la segona semifinal, s´enfrontaran Erika d'Alqueria de Asnar contra Laura d´Alfàs del Pi, un duel amb dos jugadores de la província d'Alacant on la jugadora de l'Alqueria és favorita per a arribar a la gran final, que es jugara el dijous 18 de juliol.

  Aquesta temporada Erika ja ha conquistat el títol de raspall individual en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la categoria valenciana aconseguint el seu primer or en aquestes competicions.

  Dijous 11 de juliol, trinquet de Massalfassar, semifinals de l'Individual sub-18 de raspall femení:

  - 18.30 hores. Nerea CPV Moixent contra Natalia CPV Bicorp

  - 19.15 hores. Erika CPV Alqueria d´Asnar contra Laura CPV Beniarbeig-El Verger

  Les semifinals del sub-23 es jugaran dilluns que ve 15 de juliol, en el trinquet de Massalfassar. En la primera semifinal s´enfrontara Myriam de l'Alqueria d´Asnar contra Ana Puertes de Beniparrell, mentre que en la segona semifinal s´ enfrontara Amparo de Moncada a Anabel de Tavernes Blanques. A priori, les dos grans favorites són Ana i Amparo que la temporada passada van disputar la gran final del sub-23, protagonitzant una gran final que es va resoldre 25 a 20, a favor de la jugadora de l´Horta Nord. Ana de Beniparrell, buscara el seu primer títol en una competició de tecnificació però primer haurà de superar la seu rival en les semifinals.

  En els pròxims dies començara la Lliga juvenil de raspall de tecnificació i també es disputaren les semifinals del Sub-16 d'escala i corda individual de tecnificació.

  Pujar