elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Molta emoció en els circuits Fundació Trinidad Alfonso de Raspall

Molta emoció en els circuits Fundació Trinidad Alfonso de Raspall

  En el Circuit de raspall Sub-18 Fundació Trinidad Alfonso, esta aquesta tot per decidir ja que només s'ha jugat una partida de cada grup. En el grup I, l'equip que encapçala la classificació amb tres punts és el format per Raúl de Quatretonda, Guillem d'Oliva i Aarón d'Oliva, que van aconseguir els seus tres punts en la primera jornada enfront de l'equip de Rubén d´Alcàntera-Càrcer, Víctor de Rafelbunyol i Gregori de Bicorp per 25 a 10. La formació d'Andreu de Alcàntera-Càrcer, Sergi del Genovés i Joan de Muro, encara no ha debutat en aquest campionat.

  En el grup II, el líder és l'equip format per Jordi d'Oliva, Hugo de Bicorp i Josep de la Llosa de Ranes, amb dos punts que van aconseguir desprès de guanyar per la mínima a la formació de Jesús d'Oliva, Joan de Rafelbunyol i Carcasona d´Alcàntera-Càrcer que van sumar un punt per aconseguir 20 punts en la partida. Queda per debutar l'equip de Josep d'Ondara, Monparler d´Alcàntera-Càrcer i Luciano de la Llosa de Ranes.

  Pel que respecta al circuit de raspall Sub-23 Trofeo Fundaciónn Trinidad Alfonso, només queda per decidir que equips s'acabaran classificant per a semifinals en el grup II. En el grup I ja estan decidits que equips jugaran les semifinals d'aquest circuit, en el qual l'equip de David de Xeraco, Javi López de Bellreguard i Blai de Bellreguard, ha acabat en primera posició amb sis punts i s'enfrontara en semifinals contra el segon classificat del grup II. L'altre equip que ha aconseguit la seua plaça per a semifinals, és el format per Juan Carlos d´Alcàntera-Càrcer, Marc d´Alcàntera-Càrcer i Rafa de Gavarda, ja que s'han classificat com a segons en el grup I i s'enfrontara contra el primer equip classificat del grup II.

  En el segon grup les coses encara no estan decidides, només la formació de Joan del Genovés, Murcianet d´Alcàntera-Càrcer i Fran de Moixent, tenen assegurada una plaça en semifinals, encara que queda per concretar si es classificaran com a segons o com tercers, ja que són líders del grup amb tres punts mancant disputar una partida. El segon classificat d'aquest grup és l'equip de José Ramón del Genovés, Jorge del Genovés i Terrades de Bellreguard amb dos punts i ja ha jugat les seues dos partides, per la qual cosa tenen opcions de classificar-se per a semifinals però no depenen de si mateixos. Finalment, tanca aquest grup l'equip d'Andreu de Castelló, Sergio de Bicorp i Rosen del Genovés, que amb un punt en la classificació es jugaran les seues possibilitats d'estar en semifinals en l'última partida contra el líder del grup en el trinquet de Bellreguard.

  Està previst que aquest cap de setmana es juguen les últimes partides de la primera fase, ja que la setmana que ve ja són les semifinals de cada circuit.

  Pujar