Mohamed Ayman i Raquel Landín guanyen la Volta a Peu a Tous

Mohamed Ayman i Raquel Landín guanyen la Volta a Peu a Tous - (foto 2)
    Mohamed Ayman i Raquel Landín guanyen la Volta a Peu a Tous - (foto 3)
    Mohamed Ayman i Raquel Landín guanyen la Volta a Peu a Tous - (foto 4)
    Mohamed Ayman i Raquel Landín guanyen la Volta a Peu a Tous - (foto 5)
    Mohamed Ayman i Raquel Landín guanyen la Volta a Peu a Tous - (foto 6)

Mohamed Ayman i Raquel Landín es van convertir dissabte en els nous guanyadors de la Volta a Peu a Tous, que vivia la seua XXIIa edició. Es van donar cita al voltant de 270 corredors de tots els racons del territori valencià, per a completar un circuit que constava de 8.000 metres en la modalitat adulta, mentre anteriorment van tenir lloc competicions infantils. Mohamed Ayman Stitou, del club Delta València CA, va ser el més ràpid entre els homes, parant el rellotge en els 25 minuts i 23 segons, un segon menys que el seu immediat perseguidor, amb el qual va haver de bregar en un emocionant sprint. Així, va ser segon Álex Rodríguez, del club Olaso Team de Carcaixent. En tercera posició, completant el podi, va entrar Mohammed Mohattane, de l'entitat Serrano Club Atletisme, qui va completar la cita amb 25 minuts i 30 segons. Van obtenir també places importants entre els millors Jorge Marí (The Kenyan Urban Way), José Antonio Pérez (Club d’Atletisme l'Alcúdia), Alfonso Franco (independent), Andreu García (Peña Moicano) o els membres del club de triatló de Carcaixent Edgar Carbonell i Cristian Sebastià, aquest últim primer entre els veterans A.

Entre les dones, Raquel Landín Cobos va ser la millor. La representant del The Kenyan UrbanWay va completar la competició touera en 30 minuts i 14 segons, acabant a més en la posició 21 entre tots els participants. La va seguir en la meta Patricia Lorena Montalvo Itas, del Gaes Runing Team, a la qual va avantatjar en menys d'un minut. Va ser tercera, per la seua banda, María José López Devis, del 5Dedos València, ja amb una mica més de distància sobre les dues primeres en completar els 8 quilòmetres en 32 minuts i 2 segons. Laura Libros, Sonia Chuve, Laura Cambronero o Elena Badenes també van completar la competició entre les primeres. La prova va tornar a estar organitzada per l'Ajuntament de Tous a través de la Regidoria d'Esports i del cronometratge i la classificació es va encarregar l'empresa de la Pobla de Vallbona “Me gusta correr”.