30 de novembre de 2020 30/11/20

Metrovalencia restableix hui els horaris habituals de metre i tramvia

Metrovalencia restableix hui els horaris habituals de metre i tramvia - (foto 1)

    Este dilluns 2 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà els horaris habituals de Metrovalencia, una vegada conclòs el període estival. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d'FGV a la província de València.

    Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació. Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a la disposició dels clients. Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials.

    Amb els horaris d'estiu, s'ha modificat la freqüència de pas dels serveis de dilluns a divendres, que són iguals als dels dissabtes de la resta de l'any però amb reforços al juliol en les Línies 1 i 2 a primeres hores del matí i del migdia per a poder desplaçar-se per a treballar o realitzar gestions.

    La programació de serveis d'estiu no ha afectat els dissabtes, diumenges i festius, que han mantingut l'horari habitual. Aquesta decisió ha permés adequar l'oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d'estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d'horaris, amb l'ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

    Pujar