elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El mercat municipal d'Alcàsser sortejarà xecs de compra entre els seus clients

El mercat municipal d'Alcàsser sortejarà xecs de compra entre els seus clients
  • L'Ajuntament llança una campanya de promoció per a incentivar la compra al mercat municipal

'Per Nadal, compra i guanya al Mercat Municipal' és el lema de la campanya que l'Ajuntament d'Alcàsser ha llançat per a promocionar i incentivar la compra al mercat municipal de cara a la celebració de Nadal. Així, fins al pròxim 18 de desembre, totes les persones que facen una compra mínima de 5 euros, en qualsevol de les dotze parades del mercat, rebran una butlleta per a entrar en el sorteig de 36 xecs de compra.

Per cada 5 euros de compra, cada parada entregarà una butlleta numerada amb el seu propi logotip. Els clients i clientes podran acumular tantes butlletes com compres realitzen. El 19 de desembre serà quan es conega a les 36 persones afortunades que podran gaudir del seu xec de compra, per import de 10 euros, per a gastar, exclusivament, al mercat municipal d'Alcàsser.

D'aquesta manera, a les 12.00 hores del 19 de desembre, s'extrauran tres números guanyadors per a cada parada del mercat municipal. Els xecs de compra seran vàlids fins al 30 de juny de 2021.

«Anime a tots els veïns i veïnes d'Alcàsser a participar en aquesta campanya que té com a objectiu continuar fomentant la compra en el comerç de proximitat i, per descomptat, impulsar el nostre mercat municipal que compta amb productes d'excel·lent qualitat», explica Paqui Abella, regidora de Comerç.

Per part seua, l'alcaldessa del municipi, Eva Zamora, també s'ha mostrat satisfeta amb aquesta campanya que «ajuda als xicotets comerciants en moments tan complicats a causa de l'actual crisi sanitària».

Pujar