elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mancomunitat reuneix a ADLs del Camp de Túria i Els Serrans

La Mancomunitat reuneix a ADLs del Camp de Túria i Els Serrans - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Mancomunitat reuneix a ADLs del Camp de Túria i Els Serrans - (foto 2)
  La Mancomunitat reuneix a ADLs del Camp de Túria i Els Serrans - (foto 3)

  La Mancomunitat Camp de Túria ha acollit aquest matí una reunió entre els Agents de Desenvolupament i Ocupació Local dels municipis que integren les comarques de Camp de Túria i Els Serrans i representants del Centre Europeu d'empreses Innovadores de València i del IVACE. Aquesta sessió grupal forma part d'una de les línies de treball de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb els Centres Europeus d'empreses Innovadores de la Comunitat Valenciana (CEEI).

  L'objectiu d'aquesta trobada, celebrada en la seu de la Mancomunitat, ha sigut doble. D'una banda, conèixer de primera mà la problemàtica dels ADLS a l'hora de prestar serveis a emprenedors i pimes, per a poder plantejar solucions en un futur, i per un altre, explicar les diferents actuacions que s'estan duent a terme des dels CEEIs i IVACE en aquest camp, com són el Mapa d'Entitats i Serveis de l'Ecosistema Emprenedor, els recursos disponibles en el portal web Emprenemjunts i les activitats Focus Pime i Emprendiment, perquè puguen servir-los per a millorar i enfortir el seu servei.

  Per a la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, encarregada de clausurar aquesta jornada, "és fonamental conèixer quins són els principals problemes que tenen els AEDLs municipals a l'hora de tractar amb els emprenedors i les xicotetes i mitjanes empreses, per a poder millorar els serveis que prestem des dels ajuntaments".

  "L'emprendiment i les xicotetes i mitjanes empreses actuen com a vertaders motors a l'hora de crear ocupació en els nostres municipis, i hem de recolzar-los i ajudar-los en tot el que puguem", ha assegurat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.

  Des dels CEEIs de la Comunitat Valenciana, juntament amb IVACE i la Direcció general de Emprendiment estan elaborant un Mapa d'Entitats i Serveis de l'Ecosistema Emprenedor, una eina web implementada dins del Portal Emprenemjunts, que ofereix informació a les entitats que conformen aquest ecosistema, amb informació descriptiva, tipus de serveis i el seu geolocalización. En aquest marc, des d'aquestes entitats s'estan celebrant reunions comarcals amb els AEDLs.

  Pujar