24 de setembre de 2020 24/9/20

La Mancomunitat inicia una nova edició del curs de “Arranjament i Adaptació en Tèxtil i Pell” 

La Mancomunitat inicia una nova edició del curs de “Arranjament i Adaptació en Tèxtil i Pell”  - (foto 1)

    La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha visitat aquest matí el Centre Cívic El Prat de Llíria, on hui han començat les classes de la 22ª edició del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica Ordinària "Arranjaments i Adaptació de peces i articles en Tèxtil i Pell".

    Aquest programa, impulsat per la Mancomunitat, està dirigit a joves majors de 16 anys, que han abandonat l'ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l'Educació Secundària Obligatòria. La presidenta de la Mancomunitat ha animat als 12 joves a aprofitar el temps que passaran en aquestes aules per a adquirir "habilitats diferents, aprendre a treballar en grup i a créixer com a persones. És fonamental que aprengueu a comportar-vos tant en grups de treball com a socials".

    Les classes les imparteixen les professores Pilar Gabarra i Paqui Zaragoza, els qui durant tot el curs escolar ensenyaran als joves a realitzar arranjaments en peces tèxtils i de pell, i també matemàtiques, socials, llengua i formació específica en matèria laboral. A més, aquest Programa inclou la realització per part de l'alumne de pràctiques no laborals, de 90 hores, en empreses de la comarca, que hauran de superar per a obtenir el Certificat de Professionalitat.

    Pujar