25 de novembre de 2020 25/11/20

Els locals d'oci nocturn del Perelló podran habilitar-se com a cafeteries de manera temporal

Els locals d'oci nocturn del Perelló podran habilitar-se com a cafeteries de manera temporal - (foto 1)
  • L'Ajuntament secunda d'aquesta manera a un dels sectors econòmics més afectats en aquests moments

L'Ajuntament del Perelló ha habilitat la fórmula legal perquè els locals d'oci nocturn del municipi puguen obrir al públic com a cafeteries de manera temporal i excepcional.

Els locals que vulguen habilitar-se hauran de fer una declaració responsable i passar una inspecció del tècnic industrial del consistori, i no podran servir menjars si no tenen l'habilitació per a això.

D'aquesta manera l'Ajuntament del Perelló recolça a “un dels sectors més afectats per les mesures sanitàries que imposa la situació actual, a més de dinamitzar l'economia local augmentant els serveis”, com ha assegurat l'alcalde, Juan Botella.

Els locals hauran de complir l'horari de 8 a 1, no podran tindre ambient musical i hauran de complir totes les normatives sanitàries i restriccions vigents, siguen d'àmbit estatal, autonòmic o municipal.

Amb tot, en els establiments d'hostaleria hauran d'assegurar-se la distància física de seguretat, de 1,5 metres entre les taules o en el seu cas, agrupacions de taules. L'ocupació màxima serà de 10 persones per taula o agrupació de taules.

Pujar