26 de novembre de 2020 26/11/20

L'Eliana tornarà a repartir màscares als treballadors en les parades de metro i bus

L'Eliana tornarà a repartir màscares als treballadors en les parades de metro i bus - (foto 1)
  • El material higiènic, que serà d'ús obligatori des d'aquesta setmana, s'entregarà entre el dilluns i el dimarts al matí

La Policia Local de l'Eliana tornarà a repartir, entre el dilluns 4 i el dimarts 5, màscares higièniques en les parades de metro i autobús de la localitat en el marc de la campanya impulsada pel Ministeri de l'Interior “Cultura de Protecció Personal”. Així, els agents repartiran 6 unitats d'aquest material de protecció d'ús obligatori des d'aquest dilluns als ciutadans que es desplacen en transport públic als seus llocs de treball.

D'aquesta manera es cobriran, entre les 6 i les 9 del matí, els baixadors d’Entrepins i Montesol, la parada de metro de l'Eliana i les parades dels autobusos de la línia 146, El Osito, l'Eliana, Benagéber i València i la línia 145, Llíria, l'Eliana i València.

Des d'aquest 4 de maig, quan s'aprofundeix en la fase zero de la desescalada, l'ús de màscara en el transport públic serà obligatori i el Govern ha previst incrementar la seua distribució amb sis milions en els principals nuclis de transport.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha insistit que "en aquesta fase de la desescalada és crucial el control i la responsabilitat social i personal”. En aquest sentit ha recordat que les màscares higièniques són les adequades per a les persones sanes i sense contacte amb el coronavirus, sempre junt a les recomanacions de distanciament físic i higiene. Per a persones contagiades, amb símptomes o positives asimptomàtiques, s'aconsella l'ús de les màscares quirúrgiques, i les de tipus EPI són solament per a persones en contacte amb el virus, així com per a grups vulnerables i sempre baix prescripció mèdica.

Pujar