31 de maig de 2020 31/5/20

L'Eliana posa en marxa un poliesportiu on-line amb activitats per a totes les edats i condicions físiques

L'Eliana posa en marxa un poliesportiu on-line amb activitats per a totes les edats i condicions físiques - (foto 1)
  • Les classes, que arranquen demà divendres, s'emetran a través de les xarxes socials de l'Ajuntament els dilluns, dimecres i divendres.

La Regidoria d'Esports ha posat en marxa la iniciativa l'Eliana Poliesportiu On-line davant la impossibilitat d'impartir classes de manera presencial en les instal·lacions municipals a conseqüència del COVID-19. Les classes gratuïtes, que arrancaran aquest divendres, tenen com a objectiu aportar activitat física segura que millore la salut i l'estrés provocat per aquesta situació i estan dirigides a totes les franges d'edat i condicions físiques.

Per a atendre la major part la població s'estructurarà en tres tipus d'activitat: gimnàstica manteniment i educació postural, d'intensitat baixa per a majors de 60 anys, condicionament físic, d'intensitat mitjana-alta per a persones d'entre 20 i 60 anys segons la condició física, i zumba, activitat lúdica amb música dirigit a totes les edats.

Les classes per nivell, impartides per monitors titulats, s'emetrà cada dilluns, dimecres i divendres en Facebook i Instagram de l'Ajuntament i el canal de Youtube, on quedaran registrades de manera que es puga seguir una progressió dels continguts i consultar en qualsevol moment. En concret, els horaris estaran programats de la següent manera: de 18 a 19 hores manteniment físic, de 19 a 20 hores classe de zumba i de 20 a 21 hores condicionament físic. La primera sessió de l'Eliana Poliesportiu On-line s'emetrà aquest divendres 14 de maig a les 18 hores.

La regidora de Polítiques Esportives, Concha Montaner, ha incidit en la importància de mantindre's en forma durant el confinament i de “fer-lo d'acord amb la nostra condició física actual i amb monitors professionals que no permeten que ens sobreexcedim ni ens lesionem en cap moment”. D'igual forma, ha convidat a tots els elianers i elianeres a connectar amb el poliesportiu on-line per a ocupar el temps de manera saludable i divertida.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar