19 de novembre de 2019 19/11/19

L'Eliana celebra el Dia Mundial de la Salut Mental amb actes el 16 d'octubre

  • Una acció informativa al matí en el Mercat i una xarrada a la vesprada componen la programació que es duu a terme en col•laboració amb AFEMPES

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que es va celebrar el passat 10 d'octubre, l'Associació de Familiars i Persones amb Malaltia Mental de Paterna, l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve (AFEMPES) han organitzat una sèrie d'actes amb el suport de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Eliana.

En concret, demà dimecres 16 d'octubre en el Mercat, de 10.30 a 13.00 hores, s'instal·larà un estand per a oferir al públic en general informació sobre l'Associació, sobre la salut mental i els serveis que sobre aquest tema ofereix el municipi.

A més, a les 17,00 en el Centre Sociocultural es durà a terme una xarrada titulada "Intel·ligència emocional", impartida pel psicòleg d'AFEMPES Imanol Asensio. Aquesta xarrada forma part de la programació d'Escola de Famílies que desenvolupa l'Aociación a Paterna, dirigida per aquest tècnic.

Aquestes actuacions estan finançades per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives (IRPF i Diversitat Funcional), Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Diputació de València, Fundació La Caixa i AFEMPES.

ocultar
L'Eliana celebra el Dia Mundial de la Salut Mental amb actes el 16 d'octubre
Pujar