elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Alcàsser llancen un Calendari Solidari

L'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Alcàsser llancen un Calendari Solidari
  • Els fons recaptats aniran destinats a garantir l'atenció de les persones en risc d'exclusió

MÉS FOTOS
L'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Alcàsser llancen un Calendari Solidari - (foto 2)

L'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Alcàsser (AECA), amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcàsser, han llançat el seu primer Calendari Solidari amb el qual contribuiran a sumar recursos per a garantir l'atenció de les persones en risc d'exclusió del municipi. I és que tots els fons recaptats amb aquest calendari es destinaran a dues organitzacions humanitàries locals com són Creu Roja i Càritas Diocesana.

D'aquesta manera, els 2.000 exemplars d’aquest calendari ja estan disponibles tant als comerços associats a AECA, com a l'Oficia d'Informació Municipal de l'Ajuntament i a l'oficina ADL. L’aportació mínima serà de 2 euros.

Per a la regidora de Comerç, Paqui Abella, «aquesta iniciativa és una mostra més de tot el que el comerç d'Alcàsser aporta al municipi. Ara, amb aquest Calendari Solidari, volen posar el seu granet d'arena per a ajudar els col·lectius més vulnerables».

L'alcaldessa del municipi, Eva Zamora, també ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, ja que «en un moment com el que estem vivint, tota ajuda per a les persones més vulnerables és benvinguda. Des de l'Ajuntament hem volgut col·laborar amb aquest calendari com una mostra més del nostre suport al comerç local».

El calendari reflecteix els valors del comerç de proximitat, com la generació d'ocupació i riquesa en el nostre entorn més pròxim, la professionalitat i confiança, el producte de qualitat, la familiaritat en el tracte i, sobretot, el sentiment de pertinença a Alcàsser.

Pujar