elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Àrea de Salut de Gandia suma 63 nous positius en COVID-19 en un dia amb 8 ingressats i 1 en UCI

L'Àrea de Salut de Gandia suma 63 nous positius en COVID-19 en un dia amb 8 ingressats i 1 en UCI
  • Des que el brot es va iniciar al juliol són 580 les persones contagiades per Coronavirus a la Safor

En les últimes 24 hores, el Departament de Salut de Gandia ha registrat 63 casos positius nous de COVID-19.
Aquest nou repunt de persones contagiades augmenta la xifra total acumulada des que va començar el brot el mes de juliol. Aquest número total se situa en 580 infectats repartits entre els diferents municipis de la comarca de la Safor, encara que Gandia destaca a causa del seu major número de població i de turistes durant la temporada estival.

En aquesta última actualització de les dades del Coronavirus en l'Àrea de Salut de Gandia, els ingressos a l'Hospital Francesc de Borja també han augmentat fins als 9 en relació amb el COVID-19. Huit persones romanen en la planta de Coronavirus i una en l'UCI, totes elles sota l'atenció mèdica del personal sanitari. Ahir mateix l'UCI romania sense pacients relacionats amb el virus i en planta romanien sis contagiats.

Des del consistori gandià continuen demanant responsabilitat i respecte cap a les normes de prevenció del virus, posant l'accent principalment en la perillositat de les reunions socials i familiars de més de deu persones, ja que per llei estan permeses però a causa de la situació d'augments continus dels casos s'han d'evitar.

Pujar