30 de novembre de 2020 30/11/20

L'Ajuntament del Perelló procedirà, com a mesura preventiva, a la desinfecció de les zones amb més afluència de persones

    Davant la situació en què ens trobem a conseqüència del virus Covid-19, l'Ajuntament del Perelló procedirà des de demà, com a mesura preventiva, a la desinfecció tots els dies, a partir de les 8 hores, de les zones més transitades del municipi: l'ambulatori, mercat, farmàcies, supermercat Consum i el propi Ajuntament. Estos treballs seran realitzats per un operari de serveis i el conserge del Poliesportiu.

    A més, a estes mesures preventives se sumarà el treball de la màquina agranadora del servei de neteja viària, que afegirà lleixiu diluït en l'aigua a l'hora de netejar els carrers. També s'actuarà en el Centre de Salut i Ajuntament, els quals, cada tres dies, es desinfectaran per part d'una empresa especialitzada en les hores en què no estiguen en servei.

    Altres centres públics com el Col·legi, Biblioteca, Poliesportiu i Centre de Majors, seran desinfectats per esta empresa especialitzada autoritzada un dia abans de reprendre la seua activitat, una vegada conclòs l'estat d'alarma. “Sabem que estan sent dies molt complicats per a tots, però si fem cas als advertiments i consells de les autoritats sanitàries, prompte podrem tornar a les nostres rutines habituals. Des de l'Ajuntament, posarem tot el nostre esforç per atallar esta situació i, per això, demanem també a la ciutadania que col·labore, en la mesura que siga possible, quedant-se a casa ja que és la mesura més efectiva. També volem agrair a tots i totes la seua comprensió i el respecte que estan tenint al compliment de les normes imposades pel govern central”, ha manifestat l'alcalde del Perelló, Juan Botella.  

    Pujar