elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament del Perelló destina 3.000 euros a la formació pràctica de joves durant aquest estiu

  L'Ajuntament del Perelló ha posat en marxa la iniciativa ‘El Perelló et beca’ amb la que oferirà formació pràctica a tres joves estudiants del municipi durant els mesos d'estiu.

  Les beques s'atorgaran per a realitzar pràctiques en els departaments de Cultura (Biblioteca municipal), Administració i Esports i estan dirigides a estudiants tant de cicles formatius professionals com d'ensenyaments universitaris de grau o diplomatures que siguen residents a la província de València.

  Per a aquesta formació, l'Ajuntament ha reservat una partida de 3.000 euros. Les persones becades rebran una remuneració de 500 euros al mes durant els mesos de juliol i agost per una jornada laboral de 20 hores setmanals.

  Les beques s'adjudicaran entre els aspirants sobre la base d'un sistema de puntuació assignada a cada requisit sol·licitat com a nota mitjana de l'expedient acadèmic, adequació de la formació al lloc, coneixements d'informàtica, valencià i altres idiomes i la situació socioeconòmica de la unitat familiar, entre altres.

  El termini de presentació de sol·licituds és de deu dies a partir de la publicació de les bases en el tauler d'anuncis de l'Entitat Local Menor.

   

  Pujar