4 de desembre de 2020 4/12/20

L’Ajuntament de Massalfassar es suma al 25N amb una xarrada i la projecció de ‘Sufragistas’

  El proper 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament de Massalfassar es sumarà a les reivindicacions a nivell estatal per lluitar contra esta gran lacra i educar la població -especialment els més joves- en valors com el respecte, la tolerància i la llibertat de les dones.

  Així, des de la regidoria d’Igualtat, s’ha programat un parell d’activitats amb estos objectius. En primer lloc, a les 18:30 h, es realitzarà al centre cívic una xarrada titulada ‘Reflexions front a la violència contra les dones’. Seguidament, es projectarà la pel·lícula ‘Sufragistas’, que parla dels inicis d’este moviment en l’Anglaterra de la segona meitat del segle XIX, per reivindicar el dret a vot de les dones com a pas previ al feminisme i amb l’objectiu d’assolir la igualtat de drets respecte als homes.

  La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Massalfassar, Empar Martínez Zahonero, ha animat a tota la població a participar d’esta convocatòria. «Pensem que és fonamental que tots els veïns i veïnes del poble es sumen a esta lluita que, més enllà d’ideologies, reivindica drets fonamentals que ja haurien d’estar profundament assolits, i clama contra la violència masclista, una lacra que encara avui impregna la nostra societat». Martínez ha afegit que «seria molt interessant que pares i mares vinguen amb els seus fills i filles, i que en totes les cases s’aborde este tema, perquè només així, a través de l’educació, podrem construir una societat més justa i respectuosa amb les dones».

  L’entrada a la xarrada i a la projecció de la pel·lícula és lliure fins completar aforament.

   

  Pujar