elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El ple de l'Ajuntament de l'Eliana aprova la suspensió de la taxa per terrassa fins al 31 de desembre de 2021

El ple de l'Ajuntament de l'Eliana aprova la suspensió de la taxa per terrassa fins al 31 de desembre de 2021

    L'equip de govern, recolzat per tots els grups municipals de la Corporació, ha acordat la modificació de l'Ordenança Fiscal per a eliminar als comerços i negocis de restauració la taxa per ocupació de sòl, subsòl i vol del domini públic, com a mesura per a pal·liar els efectes de la Pandèmia del COVID-19 a l'Eliana.

    La mesura s'emmarca en el pla econòmic “L'Eliana Impulsa” i permetrà, al costat d'altres accions, la reactivació de l'economia local mitjançant la devolució i exempció de la taxa municipal de les terrasses dels bars i restaurants que hagen romàs tancades, així com dels llocs, barraques o els mercats ambulants en la via pública. A més, se'ls condonarà aquest impost durant més d'un any, fins al 31 de desembre de 2021.

    Esta disposició temporal que alleugereix les càrregues tributàries és una acció que depèn de la voluntat municipal i compta amb la seguretat jurídica i la transparència necessària de modificar l'ordenança sense que la reducció dels tributs supose cap inestabilitat pressupostària per al municipi, segons afirma l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent. A més, l'edil ha assegurat que “des del consistori es continuaran posant tots els recursos disponibles i necessaris per a eixir reforçats d'aquesta situació que ens ha tocat viure provocada per la crisi sanitària del COVID-19”.

     

    Pujar