28 de març de 2020 28/3/20

L'acusat de la desaparició de Marta Calvo declara hui davant el jutge

L'acusat de la desaparició de Marta Calvo declara hui davant el jutge - (foto 1)

    Després de confessar dimecres passat de matinada que va esquarterar i va distribuir les restes de Marta Calvo per diferents contenidors, Ignacio P.J. se senta hui davant el jutge per a declarar. L'expectació pel que puga dir sobre la seua desaparició és màxima, perquè després d'aqueixa confessió de matinada no ha tornat a voler comptar quin pas amb la jove aquella nit.

    La investigació aquesta en moments duent-se a terme per la titular del jutjat 6 d'Alzira, després que la jutgessa de guàrdia decreta el seu ingrés a la presó provisional sense fiança. El detingut roman en la presó de Picassent des de llavors.

    Cal recordar que en un primer moment i davant la Guàrdia Civil de Carcaixent, l'acusat va assegurar que tot havia sigut un “accident” i que hauria desmembrat el cos distribuint-li per diferents contenidors de localitats pròximes a Manuel.

    Després d'aquesta declaració confessa, Ignacio P.J. es va negar a declarar davant la jutgessa de guàrdia i serà aquest dimarts quan la titular del cas dicte noves diligències entre elles la reconstrucció dels fets.

    Pujar