elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
TRÁFICO COLAPSADO EN VALENCIA

L'aigua talla l'AP-7, l'A-3, metro, trens i l'aeroport de Manises tanca les seues pistes

L'aigua talla l'AP-7, l'A-3, metro, trens i l'aeroport de Manises tanca les seues pistes
  • Diverses carreteres han quedat inundades i la tromba ha obligat a tancar línies de Rodalia i Metrovalencia

MÉS FOTOS
CV-370 inundada
Estación de Aldaia

Les conseqüències de l'última gota freda comencen a fer-se notables en els transports de l'àrea metropolitana de València. Tant per carretera com per ferrocarril, metre o fins i tot via aèria, ja que l'Aeroport de Manises ha tancat les seues pistes i s'estan desviant vols a altres aeroports.

L'últim dels talls ha sigut el de la A-3 en sentit Madrid, per la qual cosa s'està desviant el trànsit per la CV-410 a Quart de Poblet, en quedar inundada la carretera.

També s'ha tallat l'A-7 en el km 335, a Riba-roja de Túria de Túria en sentit Alacant, on s'han tallat els tres carrils per embolsamiento d'aigua i fang.

La DGT informa que, a més del desviament previst de la A-7 sentit Alacant cap a la V-30 sentit València, s'està desviant també el trànsit cap a la CV-370.

Les conseqüències de l'última gota freda comencen a fer-se notables després que aquest matí es tallara la circulació de tota la línia de rodalia VlcC3 a causa de diverses inundacions en diferents trams de la seua infraestructura ferroviària.

La gran acumulació d'aigua a Aldaia ha fet impossible que el tren circulara entre Loriguilla i València Sant Isidre, obligant el rodalia 24514 Bunyol-València a retrocedir al municipi de Loriguilla.

Des de Renfe asseguren que s'està treballant sense descans per a solucionar el problema al més prompte possible i de moment s'ha establit transbords per carretera entre València Sant Isidre i Loriguilla en tots dos sentits.

 

Aeroports inoperatius i carreteres tallades

L'aeroport de València ha hagut de desviar diversos vols a diferents aeroports a causa de la inundació de les seues pistes. 

D'altra banda, la DGT ha informat que diverses carreteres continuen afectades pel temporal, hi ha inundacions lleus en la V30 en el tram de Paterna, en la CV-35 en Sant Antoni de Benageber i en la CV-36 cap a Muntanya Vedat.

A més, l'A3 present complicacions a Xest i l'A7 a La Canyada.

Pujar