elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inadmesa la demanda de Compromís Alcàsser contra les bases de la convocatòria d’Agent de Policia Local d’Alcàsser

Inadmesa la demanda de Compromís Alcàsser contra les bases de la convocatòria d’Agent de Policia Local d’Alcàsser
  • El Jutjat de lo Contenciós de València ha fallat a favor dels interessos de l’Ajuntament en relació a les Bases aprovades.

Satisfacció per la Sentencia del Jutjat de lo Contenciós de València que ha fallat a favor dels interessos de l’Ajuntament amb la inadmissió de la demanda interposada per Compromís Alcàsser contra les bases de la convocatòria d'Agent de Policia Local d'Alcàsser de l'any 2018.

La impugnació sobre les bases del procés, que van posar en dubte la legalitat de la convocatòria, ha sigut inadmesa en relació amb la seua pretensió principal i desestimada en la resta de pretensions, amb el que es posa fi definitivament al debat en favor dels plantejaments de la Corporació, que a més, afronta amb tranquil·litat el futur de la plantilla de la Policia Local.

Eva Zamora, alcaldessa d'Alcàsser, ha declarat que "el resultat és doblement satisfactori, ja que suposa dotar de tranquil·litat a la plantilla de la Policia Local d'Alcàsser, mantenint en els seus llocs a les noves incorporacions, i donar també la necessària estabilitat a un col·lectiu tan necessari per al nostre municipi".

Pujar