17 de gener de 2021 17/1/21

El Genovés i Planes defensen els seus liderats en el Diputació de Raspall Parelles

El Genovés i Planes defensen els seus liderats en el Diputació de Raspall Parelles - (foto 1)
  • Aquesta jornada es completarà la primera ronda de partides del 22 Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València.

En el grup A de primera categoria es jugaran dues interessants partides que afectaran a la classificació de manera significativa. La primera en jugar-se serà la que enfrontarà a dos equips que están empatats en la segona posició, Xeraco A i Real de Gandia A, i tindrà lloc en el trinquet dels primers dissabte a les 18 hores. El Genovés A rebrà, per la seua part, a l'Alzira A en el trinquet de la població de la Costera el diumenge a les 18:30 hores. La parella del Genovés ocupa la primera posició de la taula, i els punts els permetrien assegurar eixa posició, mentre que els de la Ribera son els cuers del grup, i voldran sumar els seus primers punts de la competició.Pel que fa al grup B, les dues partides es jugaran a la mateixa hora, dissabte a les 18 hores. La formació de Planes A, primer classificat amb tres punts de diferència, possarà el seu liderat en joc al rebre al seu trinquet a l'Alcàntera-Càrcer A, segon en la taula. En la partida restant del grup, el Coop. Progreso Bicorp A jugarà per sumar els seus primers punts al seu trinquet davant el Gavarda A.

Respecte a la divisió de plata son el Genovés B i Gavarda B qui empaten al capdavant del grup A, de manera que l'enfrontament entre ells d'aquesta setmana serà decisiu per a la classificació. Mentre que en el grup B viurem una situació pareguda, ja que el lider Juanjo Trad. La Valldigna visitarà a l'Alcàntera-Càrcer B, segon a només un punt de distància. En tercera categoria son el Guerrer de Moixent A, Rafelbunyol A i Real de Gandia B els equips que ocupen la primera posició de cadascun dels grups de competició.

Ja en quarta A els liders respectius de cada grup son Rafelbunyol B, Alqueria d'Asnar A i Favara B. Sent els de quarta B les formacions de Real de Gandia C i Ajuntament de Beniparrell K. Mentre que, per últim, en quarta C son Alzira D, Alzira C, empatat amb Xuquer-Sueca, i Alzira F, empatat amb Ajuntament de Beniparrell M i Carcaixent, els equips que ocupen la primera posició de cada grup.

Pujar