23 de novembre de 2020 23/11/20

Gavarda es mou contra el càncer

Gavarda es mou contra el càncer - (foto 1)
  • Gràcies a la solidaritat i al suport dels veïns i veïnes, es va viure una edició de rècord aconseguint els 834€ recaptats per a la investigació oncològica

MÉS FOTOS
Gavarda es mou contra el càncer - (foto 2)

La III RunCáncer de Gavarda va reunir el diumenge a més de 150 persones. Els carrers del municipi de la Vall del Xúquer es van omplir de solidaritat en una edició que va batre tots els rècords. L'alta participació va permetre que es recaptaren un total de 834€ per a la investigació oncològica, que sumats als 1.159€ de la venda de camisetes commemoratives, es va aconseguir superar les xifres d'anteriors edicions.

La jornada va comptar amb la celebració d'una marxa de 5.000 metres i una màster class solidària de zumba dirigida per Maria José Gómez. Tampoc va faltar la música, el bon ambient, ni un bon avituallament final. L'esdeveniment es va tancar amb el lliurament simbòlic del xec amb el valor de la recaptació obtinguda. “Va ser un dia molt emotiu. Es van bolcar la gran majoria de famílies de Gavarda i molts veïns i veïnes van col·laborar en l'organització de manera desinteressada. Fins ara, hem anat superant l'acapte any rere any. No ens conformem. Volem continuar aportant el nostre gra d'arena en un moviment que ja és imparable”, va assenyalar María Rosario Morales, presidenta de l’AECC de Gavarda.

Pujar